Caută
  • andreea356

Testimoniale 2021

Ca urmare a programului de incubare din sesiunea de primăvară-vară, am avut plăcerea de a primi un număr semnificativ de testimoniale de la participanții noștri. Datorită faptului că valoarea unui proiect se găsește în impactul pe care îl crează, am decis să împărtășim cu voi aceste mărturii, atât din partea mentorilor, cât și din partea companiilor


🚀 Ciprian Man, Co-Founder Growceanu Angel Investment și mentor, ne împărtășește următoarele:

„Cred că important pentru startup-uri este să înțeleagă de ce ar putea să aleagă un Business Angel, de ce e bine să aibă unul sau mai mulți Angels în board-ul lor de acțiune. Este important să știi cum să abordezi un Business Angel sau o asociație de Angels, ca să îi convingi că proiectul tău merită atenția lor și energia pe care ți-o vor da, pe lângă banii pe care ți le pun la dispoziție.”🚀 Iată ce ne împărtășește CIUCA Daniel Sebastian, Insurance Expert / Account Manager @Allianz-Tiriac și mentor în cadrul programului:

„Chiar dacă experiența mea în cadrul perioadei de incubare a fost aceea de mentor, am avut ce să învăț de la cei care au fost implicați în proiect. Au fost foarte inovativi și deschisi. Workshop-ul meu s-a bazat pe experiența mea din vânzări, prin felul în care am excelat în cei 17 ani pe aceasta parte.”


🚀 Maria-Luiza Jipescu, Corporate Citizenship & Corporate Affairs Manager @IBM și mentor în cadrul programului, susține că:

„Un motiv esențial pentru a vă înscrie în incubator în următoare ediție constă în faptul că mediul este unul foarte deschis, iar oamenii pun multă pasiune în a sprijinii viitorii antreprenori care vor să își transforme ideiile în realitate. În plus, noi, companiile susținem incubatorul cu expertiză și cu tehnologie, aspecte ce pot reprezenta un avantaj la lansarea ideilor pe piață.”🚀 Iată ce ne împărtășește Matteo Baldan, Group Chief Financial Officer @Martelli Europe și mentor în program:

„Consider că în faza incipientă a unui business este nevoie de un suport atât în networking cât și la nivelul comunității. Cei cu mai multă experiență în domeniu, care au întâmpinat probleme ce pot aparea în cursul vieții unei firme, oferă un astfel de sprijin firmelor la început de drum."🚀 Paul Babus, Partner @Digital2Law, și Corina Damaschin, Digital Lawyer @Digital2Law, ambii mentori, explică faptul că:

„Participarea la training-uri și workshop-uri a fost cu atât mai interesantă cu cât toate echipele și toți antreprenorii au fost foarte implicați și foarte dornici să afle cât mai multe. Dezbaterile cu ei ne-au ajutat atât să înțelegem cât mai bine problemele din practică și cum putem să le rezolvăm din punct de vedere legal, dar în același timp ne-au deschis și o nouă perspectivă asupra mediului de business actual.”


🚀 Mioara Bercu, Cercetător științific în cadrul Institutului Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației, ne împărtășește faptul că:

„Am participat la atelierele The Spinoff si a fost o placere. Profesionalism, integritate si implicare sunt cuvintele ce descriu intreaga echipa. Pe langa faptul ca stiti sa creati o atmosfera placuta de lucru, in care sa te simti confortabil pentru ati expune ideile si parerile, ati fost si implicati si ati acordat intreaga sustinere si intreg ajutorul. A fost o provocare pentru mine. Felicitari ca ati schimbat modul de a vedea o idee!”


🚀 Gabriel Barta, de la BioMush, atestă că:

„În primul rând doresc să vă mulţumesc pentru că am făcut parte din acest program, pentru un antreprenor la început de drum este mai mult decât necesar să participe la acest program. Acum datorită vom pot privii lururile dintr-o perspectivă reală, conştinetizând plusurile şi minusurile mele, dar şi a companiei. Multumesc mentorilor, am avut aşa de mult de învăţat de la ei şi nu în ultimul rând vouă, fetelor (Diana, Diana-Gabriela şi Andreea) sunteţi awesome, awesomesa doresc mult succes si abia aştept sesiunea de interviuri, doresc să rămân parte activă în aceasta minunata comunitate.”


🚀 Inesa Schmidt, de la 2Space, ne spune că:

„Mi-a facut placere sa particip la acest accelerator. Desi nu am putut participa live la toate sesiunile (dat fiind programul), am urmarit cu drag inregistrarile. Consider ca am invatat multe lucruri utile si ca am fost pusa in contact cu oameni pregatiti si deschisi. Ma bucur mult ca am luat parte la acest program. Mi-ar fi facut placere sa particip si la o versiune offline.”


🚀 Ionita Robert-Mihai, tot de la 2Space, adaugă următoarele:

„Am fost impresionat de indrumarea coordonatorilor si de interactiunea din timpul atelierelor. Tehnicile de predare au fost profesioniste, iar subiectele abordate au fost de mare ajutor, intrucat se poate observa deja un progres semnificativ al afacerii noastre.”


🚀 Ștefania Armășelu, din cadrul 2Space, menționează că:

„Pot spune că am obținut informații utile pentru a dezvolta afacerea echipei - și este minunat să ai recomandări pentru îmbunătățiri reale; sesiunile au fost foarte utile și au stimulat participarea activă.”🚀 În completarea testimonialului video, Daniel Mănăsescu, de la MOTUM, atestă:

„Referitor la programul Startup Studio by factory, pot spune a venit fix la momentul potrivit pentru echipa MOTUM si ca ne-a ajutat sa conturam un Business Plan puternic, intr-un mediu sustinut de profestionsti, ceea ce ne va da credibilitate pe viitor in fata potentialilor parteneri. Programul este bine structurat si organizarea workshop-urilor bine realizata, astfel ca am beneficiat de suport constant din partea organizatorilor. De asemenea comunitatea de antreprenori cu care am interactionat pe perioada programului a fost o experienta interesanta, deoarece am putut vedea idei diferite, pareri diferite si chiar obtine posibile colaborari viitoare. Ma bucur ca am putut face parte din toata aceasta experianta si recomand oricui sa se inscrie, indiferent de stadiul de dezvoltare al ideii.”


🚀 Daniel Nanboe, de la Diabet Online ne împărtășește că:

„Incubatorul a fost foarte solicitant ca timp si ritm de in atare. In acelasi timp beneficiile si lucrurile invatate in urma cursurilor si a sesiunilor de mentorat ne-au fost de mare ajutor pentru a putea pozitiona proiectul, identifica probleme si oportunitati, precum a fi pregatiti pentru un posibil pitch in fata investitorilor.”🚀 În completarea testimonialului video, Claudiu Cocioban, de la XRETEH (UNREALOPTIC) atestă că:

„Am participat la acest program unde am dat de niste profesionisti care au reusit sa ne ajute sa reconfiguram un produs deja aflat in portofoliul nostru. Atat in partea de desig Thinking cat si in cadrul celorlalte ateliere, cu ajutorul lor am reusit sa vedem adevaratul potential pe piata a viitorului produs. Multumim echipei voastre pentru suportul acordat si o sa recomndam si altor companii sa participe la acest workshop.”


🚀 Mihai Dinu, de la Roboterr adaugă:

„Tot programul de la inceput la sfarsit a fost un flux de informatii si feeback extraordinar de utile pentru orice antreprenor, cu o programa care acopera nu doar aspectele tehnice, cat si noi mindset-uri. M-am simtit extraordinar la fiecare sedinta pentru ca am invatat ceva de fiecare data, si consider ca m-a ajutat foarte mult.”🚀 În completarea testimonialului video, Gheorghe Biculescu, de la xHumanity, ne povestește că:

„Nici nu stiam clar despre ce este vorba cand am intrat in curs, in prima zi, la sugestia partenerului meu, sa invat ca nu totul este format doar din vise si viziuni. Am inteles ca o sa inteleg despre afacere, startup, despre beneficiar, partea de afaceri si cea financiara si de piata, de marketing, etc. M-am trezit intr-o echipa de indrumatori super si de colegi umani si nu ma asteptam. Am invatat o groaza de lucruri noi, atitudini si abordari. Am inteles multe si mi-am schimbat radical mindset-ul. Sunt deja alt om. Nici nu stiu cum de s-a terminat cursul si deja-mi doream sa mai tot facem ceva. O sa-mi fie dor de voi, de modul de lucru si de rezultatele care pot iesi din asa ceva. Parca as vrea sa fie asa mereu si cu toti, cu orice echipa sau relatie sau partener.”


🚀 Cazan Stelian atestă că:

„Personal, această perioadă a însemnat o sumă de aspecte pozitive ce au contribuit la fundamentarea unor cunoștințe privitoare la inițierea și gestionarea unei afaceri adaptabile contextului în care trăim. Am găsit, în cadrul acestui program, mentori foarte bine pregătiți, adevărați profesioniști, totul acompaniat de o organizare exemplară și o comunicare foarte bine pusă la punct. Felicitări!”🚀 În completarea testimonialului video, Isabella Popa, de la TOP EXPLORE ACADEMY, ne împărtășește că:

„Programul Startup Studio by Factory 2021 mi-a facilitat constructia planului de afaceri prin tool-ul folosit si prin feedback-ul primit de la mentori. De asemenea, pe mine m-a ajutat mult si metodologia design thinking in managamentul si structurarea proiectelor. Cel mai mult m-au ajutat sesiunile cu mentorii pe partea de plan de afaceri (in special partea financiara). Inregistrarile mi-au fost utile in a-mi nota notiunile noi pentru mine si a le putea relua. De asemenea si partea de prezentare de prezentare a afacerii m-a ajutat sa inteleg cum anume sa ma prezint in fata unui posibil partener/investitor.”🚀 În completarea testimonialului video, Lacrămioara Ioana Brecea, de la Master of Crowds, adaugă:

„Programul este extrem de util atat pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, cat si pentru cei consacrati. Pentru ca sunt oportunitati atat pentru unii cat si pentru ceilalti. Mentorii sunt foarte deschisi, rabdatori si proactive, iar intreaga atmosfera este una a unui laborator din care prind viata ideile de suflet ale fiecaruia. Este un program de parcurs si de asimilat cu totul. Felicitari!”


🚀 În completarea testimonialului video, Liana Solescu, de la After Class, ne menționează că:

„De ce voi recomanda eu acest program si altor antreprenori:

- structura cursurilor: informatii actuale, concise, relevante, tool-uri intuitive si utile

- organizarea programei: toate cursurile au fost relevante si au contribuit la finalizarea planului meu de afaceri

- programul de mentorat: mentorii cu experienta si rezultate demonstrate. În alta ordine de idei sunteti niste oameni tare misto si imi va fi tare dor de voi si de chit-chat-urile matinale! 😊”🚀 În completarea testimonialului video, Neagu Florin și Dragos Andrei, de la Iron House ne spun că:

„Continutul cursului Studio by Factory este de o reala valoare pentru noi avand aplicabilitate imediata fiind calibrat perfect cu realitatea de zi cu zi din diferite domenii. Organizarea a fost perfecta, accesul la informatii foarte facil, tool-urile usor de folosit. Sesiunile cu mentorii si cele de brain storming cu siguranta ne-au oferit o perspectiva ampla asupra contextului economic in general si in particular asupra proiectului inscris pentru obtinere de finantare in programul Raiffeisen Factory. Va multumim frumos pentru aceasta initiativa, a fost o reala placere sa participam la editia Mai – Iunie 2021.”


🚀 Elena Matei, de la Hop Hop explică despre experiența ei că:

„Am început programul SpinOff chiar când eu și colega mea Filis am început să lucrăm la ideea Hop Hop. Deși am mai lucrat cu majoritatea din tool-urile prezentate în program și am deja o scurtă experiență de business, programul mi s-a părut fundamental pentru proiectul nostru. Trecând prin programă si toate scenariile propuse de mentori ne-am dat seama de problemele cu care ne-am putea confrunta și astfel am reușit să găsim soluții la ele și chiar să dezvoltăm ideea și mai mult decât ne propusesem, chiar înainte de a lansa proiectul. Recomand programul SpinOff oricărei persoane ce are un proiect la început de drum ori care ar vrea să dea un refresh proiectului în care s-a împotmolit. Mulțumesc mult.”🚀 În completarea testimonialului video, Filis Culamet Tănase, tot de la Hop Hop, adaugă:

„Când am intrat in program The Spinoff aveam o idee în care credeam cu tărie și o imagine de ansamblu asupra businessului pe care voiam să îl demarăm. Acum, la final de proiect, ma gândesc cât de indispensabil ar trebui să fie un incubator de acest gen pentru orice antreprenor. Nu doar ca ne-am structurat ideile într-un plan de afaceri coerent, dar ne-am delimitat mai bine atât targetul cât și viziunea. Ideea noastră a copt 6 săptămâni și a devenit un business.”🚀 Aluculesei Dumitru, de la Lichen Art Iași, ne-a împărtășit:

„Consider că programul la care am participat este o inițiere în lumea afacerilor care ar trebuie prezentată la cât mai multă lume. Mixul de cunoștințe al mentorilor și agilitatea, dorința și dăruirea persoanelor din The Spinoff creează mediul ideal pentru a putea înțelege bazele unei afaceri. Au fost foarte multe idei, concepte și skill-uri pe care ”le-am furat” pe perioada întregului program, iar preferatele mele vor rămâne ideea de definirea a PERSONA și ”conceptual de savană”. Ca sfaturi, propuneri, aș menționa ca atelierele cu mentorii să fie programate pentru o perioadă mai lungă. Termenul de 1 oră este muuuuuuuult prea puțin pentru niște persoane care sunt însetate de informații, tips & tricks de la niște persoane care fac asta zilnic.”🚀 Cristina Dobrescu, de la The Different Black Sheep, ne spune că:

„Tot timpul am avut și totodată n-am avut încredere în mine și în toată informația pe care o accesez, iar Startup Studio n-a făcut decât să mă ajute să pun în sertarele adecvate toată informația și să mă ajute să asimilez mai bine. Poate am mai avut la viața mea discuții cu oameni de business înainte, dar niciodata atât de bine structurate.”🚀 Leonte Patricia, de la Brutaria Zedori, atestă următoarele:

„Cursul a fost bine structurat, organizatorii au avut o atitudine foarte faină pe tot parcursul acestei perioade. Înregistrările au fost foarte utile pentru cei care nu au putut participa, toate micro problemele s-au rezolvat rapid. Trainerii și-au făcut treaba bine, cred că am învățat foarte multe lucruri utile pe viitor. Toate persoanele pe care le-am cunoscut prin intermediului programului sunt foarte mișto. O treabă foarte bună!


🚀 Loredana Viziteu, de la Plus Valoare Bucovina, ne împărtășește că:

„Mulțumesc întregii echipe de mentori The Spinoff și Raiffeisen pentru această oportunitate. Cursurile au fost de bun augur pentru un antreprenor la inceput de drum. Am iesit din zona de confort datorita vouă. Poate nu am reușit să le aprofundez pe toate, mai ales aplicațiile și tool-urile deoarece in paralel a trebuit sa mențin afacerea Plus Valoare Bucovina Srl care are deja 1 an de funcționare. Dar m-am străduit să iau plusul oferit de voi. Desigur m-aș bucura să aprofundăm un schimb de experiențe între voi și comunitatea din Bucovina pe care o promovăm pe platformele online www.bucowinaplus.ro și www.winaplus.ro. Clienții noștri principali sunt firmele mici și mijolcii din Bucovina și au nevoie de un program personalizat de educație antreprenorială . Așa le putem atrage atenția asupra serviciilor oferite de fiecare dintre noi.”
🚀 Dumitru Popa, de la HiFitBox, ne povestește despre experiența sa că:

„În urma acestui program am reușit să îmi dezvolt abilitatea de a comunica mai eficient cu propria echipa. De asemenea, am descoperit importanța comunicării pe rețelele de socializare și câte beneficii ne poate aduce, iar prin asta am realizat că putem rezolva anumite impedimente cu ajutorul mediului online.”


39 afișare0 comentariu